пʼятницю, 24 квітня 2015 р.

23 квітня відбувся семінар-практикум: «Організація успішної експортної діяльності. Практичні поради та алгоритми виходу на ринки ЄС»

Учора провів семінар у Шостці. Вийшло десь на 4,5 години і то прийшлося пропускати частини матеріалу. Були підприємці та співробітники комерційних відділів місцевих компаній, місцеві бюрократи та студенти (навіть з Києва :)


ВІДБУВСЯ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ


23 квітня 2015 року  в малому залі засідань виконкому Шосткинської міської  ради  відбувся семінар-практикум на тему  “ Організація успішної експортної діяльності. Практичні поради та алгоритми виходу на ринки ЄС” .    

Захід проведено за ініціативи  ТОВ «Фармхім» ( директор  Ляшенко В.І.).  Спікер семінару - ведучий експерт з питань експорту до країн ЄС в Україні Олег Мірошніченко. 
    
В семінарі взяли участь представники  промислових підприємств міста: ТОВ «Фармхім»,  ТОВ «Галант» (директор Морозов М.П.),  ТОВ «Пенталак» (директор Бормотов С.М.), ПАТ ШЗХР (директор Бугаков С.І.), студенти Шосткинського інституту СумДУ, працівники виконкому міської ради.  

Були розглянуті питання стосовно ключових моментів з підготовки та організації експортної діяльності; інституційної підтримки експорту з боку спеціалізованих структур ЄС та України; угоди про асоціацію між Україною та ЄС . 

Виконком Шосткинської міської ради від імені всіх  учасників cемінару  висловлює подяку організаторам заходу  за набуті знання!







28.04.2015 10:27
Источник: Шосткинська міська рада http://www.shostka-rada.gov.ua/