суботу, 12 вересня 2015 р.

Семінар у Чернігові 17 вересня «Експорт до ЄС: процес, філософія, можливості»

08 вересня 2015   11:53

Семінар «Експорт до ЄС: процес, філософія, можливості» | Chamber
Чернігівська ТПП запрошує взяти участь у семінарі “Експорт до ЄС: процес, філософія, можливості”, який відбудеться 17 вересня 2015 року з 09:00 до 13:00 у конференц-залі Чернігівської ТПП (м. Чернігів, вул. Примакова,7).
Тренер – Олег Мірошниченко - експерт ДП "Держзовнішінформ", бізнес-тренер, консультант, автор книги "Базовий посібник з інтернаціоналізації бізнесу та виходу на ринки Європейського Союзу”.
Семінар розрахований в першу чергу на тих, хто прагне до системного розуміння експорту, як сукупності кроків для виведення своєї продукції на іноземний ринок, розуміння не лише механіки, але і філософії експорту в сучасних умовах, особливостей психології та сприйняття українського бізнесу західними партнерами.
Семінар надає відповіді на сучасні потреби бізнесу в алгоритмах і рекомендаціях по виходу на зовнішні ринки. Під час заходу розкриватимуться такі теми, як експортне планування, оцінка експортного потенціалу, визначення цільових ринків, канали збуту продукції, пошук іноземних партнерів, досвід українських МСП у виході на європейські ринки, веб-сайт для експорту, вимоги до експортного персоналу та інше.
Тренінг має практичний характер – матеріал побудований на кращих міжнародних практиках і реальних прикладах.
Вартість участі 420,00 грн з ПДВ.
За додатковою інформацією та з питань участі звертайтесь у відділ ЗЕЗ Чернігівської ТПП за тел/ф.: (0462) 60-43-30, e-mail: ves@chamber.cn.ua.