вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Сертифікація веб-сайту для глобального бізнесу

Розбудова веб-сайту для ведення глобального бізнесу вимагає в т.ч. належного поводження з персональними/конфіденційними даними відвідувачів ваших ресурсів. Це питання є особливо чутливим для ринків розвинених країн. Компанії, що зможуть довести коректність поводження з даними клієнтів та партнерів на своєму сайті, матимуть більше успіху у розбудові глобальних комунікацій.

З огляду на зростаючий попит у належному зборі та обробці інформації про відвідувачів, в Інтернеті поступово розвинулися схеми оцінки та сертифікації приватності/конфіденційності веб-сайтів. Однією з найбільш поширених подібних схем є сертифікація компанії TRUSTe.
Веб-сайти, що пройшли сертифікацію TRUSTe зазвичай розміщують на своїх сторінках іконку компанії TRUSTe. Наприклад ось так виглядає позначка TRUSTe на сайті компанії LENOVO
Якщо перейти за іконкою, то TRUSTe засвідчить нам результати сертифікації онлайн-ресурсів компанії LENOVO. На слайді нижче можна також побачити, що сертифікацію приватності LENOVO явно схвалили 2157 користувачів сайту.