четвер, 5 травня 2016 р.

Промисловість 4.0 - чергова промислова революція у сьогоднішній Німеччині (англ.)

Від "Інтернету речей" до "Інтернету підприємства". Короткий фільм від Germany Trade & Invest (GTAI) розповідає про чергову промислову революцію у сьогоднішній Німеччині, де продукт, машини що його виробляють та людина можуть комунікувати між собою і створювати інтегровані ланцюги виробництва не лише усередині компанії, але і між компаніями - за рахунок розробки єдиних стандартів комунікації "Інтернету підприємства". Цей фільм важливо переглянути нашим промисловцям, що хочуть вбудовуватися у німецькі виробничі мережі. Але для загального розвитку раджу дивитися усім!


PS: менш за все мені хотілося, щоб під час перегляду цього відео ви подумали щось на кшталт: "у нас так ніколи не буде" або "ми живемо в іншому світі". Думайте позитивно: що ми можемо робити сьогодні, щоб наближатися до їхніх стандартів? Як нам будувати бізнес, виробництво і проектувати товар таким чином, щоб він якомога більше відповідав потребам нового промислового укладу у тій самій Німеччині?

Хто не готується до майбутнього, той відходить в минуле разом з часом. Давайте готуватися до СПІЛЬНОГО майбутнього - спільного з кращими розвиненими економіками.