понеділок, 21 листопада 2016 р.

"Чужому навчайтесь ..." : America's Best: Allen Edmonds (допис укр., відео англ.)

Під час моїх семінарів для експортерів я часто раджу переглядати відео про те, як працюють найкращі компанії у світі. Зараз натрапив на відео від SBA - адміністрації малого бізнесу США - про американського виробника взуття - компанію Allen Edmonds www.allenedmonds.com.  Це відео з серії "America's Best". Подивіться і відчуйте, як вони працюють, якими є їхні підходи до роботи, стосунки з партнерами, філософія ведення бізнесу. До речі, варто подивитися і на коментарі під відео. 


А тут ви побачите невеличку екскурсію по виробничих потужностях Allen Edmods. Зверніть увагу на умови роботи, на спецодяг, на порядок на виробництві. Зверніть увагу на ВНУТРІШНІЙ СТАН людей, які говорять у відео. Чи захоплюються вони тим, що роблять? Чи є у них гордість і лояльність до свого бренду та його історії? Можливо ви робите взуття і можливо у вас працюють так само? Тоді чому ви ще не у вищій лізі? Чого вам не вистачає?
Для довершення картинки подивіться на те, ЯК Allen Edmonds вирішив презентувати колекцію взуття, присвячену 90-річчю компанії. Це демонстрація патріотизму, високої класики і оригінальності, це ексклюзив і цінності, які вони пропонують покупцю. Це те, що хочеться купити і носити із захопленням!