пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

Чотириденний тренінг Європейського Банку Реконструкції та Розвитку «SME Export Promotion», 5-8 грудня 2016 року

Ви – власник/керівник малого чи середнього бізнесу і плануєте розпочати експортувати? Вже експортуєте і бажаєте збільшити частку експорту? Тоді Вам до нас!



Запрошуємо Вас на чотириденний тренінг «SME Export Promotion», який пройде у Києві 5-8 грудня 2016 року (IQ Business Center, вул. Болсуновська 13-15). Досвідчені експерти та тренери Max Foedinger та Олег Мірошниченко, а також спеціально запрошені гостьові спікери – представники торгових місій іноземних країн, допоможуть вам краще зрозуміти особливості здійснення експортної діяльності!

Тренінг «SME Export Promotion» – це чотириденний інтерактивний практикум, який комплексно охоплює питання, пов’язані з експортною діяльністю: від підготовки до експорту до укладення експортного контракту. Тренінг ґрунтується на передових міжнародних практиках експорту та є водночас адаптованим до специфіки українського МСБ. Тренінг включає в себе практичні вправи та приклади з життя. Викладачами є експерти-практики зі значним досвідом в експорті та фокусом на МСБ.

Тренінг викладатиметься англійською мовою. Детальніше про курс та тренерів читайте в анонсі за посиланням https://drive.google.com/file/d/0B9NJQUxaR00iZmN0c2Jxak5pNkk/view?usp=sharing.

Завдяки підтримці ЄБРР та наших донорів Ви сплачуєте лише частину вартості тренінгу. Пільгова вартість чотириденного тренінгу «SME Export Promotion» складає 3800 грн. У вартість тренінгу входять роздаткові навчальні матеріали, а також легкі сніданки, кава-паузи та обіди. Кількість місць обмежена, буде проводитись відбір учасників.

Для того, щоб зареєструватись на тренінг необхідно до 15 листопада включно заповнити онлайн-заявку – https://form.jotformeu.com/63141119575353. Відібраним учасникам тренінгу буде надіслане запрошення електронною поштою до 22 листопада 2016 року.

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну пошту knowhowukraine@ebrd.com або телефонуйте за номерами +38 032 261 40 88 або +38 044 277 11 45.

Підготуйте Ваш бізнес до зростання! Ми знаємо як.