понеділок, 24 квітня 2017 р.

Гід по створенню успішного онлайн-магазину (англ.)

Каталін Зорзіні (Catalin Zorzini) - успішний блогер у царині веб-дизайну, котрий почав свій проект (блог) після того, як витратив кілька тижнів на визначення оптимальної платформи електронної комерції для власних потреб. Наразі Каталін регулярно проводить огляди програмного забезпечення для платформ електронної торгівлі та створення веб-сайтів. 
Оскільки я підписаний на розсилку Каталін, то нещодавно натрапив на дуже цікавий документ під назвою "THE ULTIMATE EPIC GUIDE TO CREATE A SUCCESFUL ONLINE SHOP" (~остаточний епічний гід по створенню успішного онлайн-магазину). Враховуючи постійне перебування Каталін у темі електронної торгівлі, це має бути дійсно цінний посібник. Проста мова, багато картинок-прикладів :) Так що "налітай"!


До речі, на блозі Каталін є цікавий опитувальник, що має дозволити визначити оптимальну платформу електронної торгівлі для Вас http://ecommerce-platforms.com/quiz 

Цей матеріал є частиною безкоштовного навчального онлайн курсу "Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу". Реєстрація для участі на курсі триває. Початок першої хвилі навчання - 1 травня 2017 року.