середу, 5 квітня 2017 р.

Безкоштовний онлайн-курс для експортерів (укр.)

Шановні підписники,

У вас з'явилась унікальна можливість навчатися на відкритому онлайн-курсі по експорту. Це - мій авторський курс у партнерстві з навчальним проектом ЕдЕра та за підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF). Частина матеріалів курсу проходила попереднє тестування у фокус-групі. Результати були дуже позитивними. Окрім того, у роботі над матеріалами та у тестуванні курсу мені допомагає група pro bono рецензентів: Володимир Цвілий, директор ТОВ "Завод сільгоспмашин"; Олександра Бровко, Старший   експерт  з питань торгової та інвестиційної політики проекту CUTIS; Любов Гук, менеджер з розвитку бізнесу україно-британської компанії VimesVC; Тетяна Злуніцина, експерт з міжнародної торгівлі та європейської інтеграції.

Скажу коротко: це - безпрецедентно! 



Онлайн курс по експорту для керівників українського малого та середнього бізнесу

Безкоштовний онлайн курс “Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу” укладено на базі матеріалів Комерційної служби США, кращих українських та міжнародних практик ведення експортної діяльності і розвитку глобального бізнесу. Курс містить великий обсяг систематизованого і концентрованого матеріалу. Ключова ціль - дати українським компаніям розуміння того, як необхідно налагоджувати системний експорт і будувати безпрограшні міжнародні стратегії. Зазвичай такі курси не є безкоштовними, але завдяки підтримці Western NIS Enterprise Fund неможливе стало можливим.
Акценти курсу: товарний експорт на ринки розвинених країн, зокрема до Європейського Союзу, передовий український та міжнародний досвід.
Цільова аудиторія: власники та керівники українських малих і середніх підприємств, а також усі, кого цікавить розбудова експорту, як системного процесу.
Ви навчатиметеся через перегляд відеороликів, вивчення невеликих текстів і надання відповідей на контрольні питання. Навчання змінить ваше розуміння експортної діяльності і, цілком можливо, підходи до ведення бізнесу.
Тривалість курсу: 6 тижнів.
Початок навчання: 1 травня 2017 року.
Курс розроблено досвідченим викладачем Олегом Мирошніченком у співпраці з навчальним проектом EdEra за підтримки Western NIS Enterprise Fund.

Реєструйтеся для участі вже зараз за посиланням ed-era.com/export і починайте навчання у травні!