середу, 5 липня 2017 р.

Нагородження переможців онлайн-курсу по експорту

Учора спільно з EdEra відправили книги-призи переможцям першої "хвилі" навчання на онлайн-курсі Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу. Книжки дуже цікаві і сучасні - про міжнародний бізнес, про успішні глобальні компанії, про сучасні тенденції ведення бізнесу. Коли дивлюся на них, у самого слинки течуть :)

Ось список наших переможців та бали, які вони набрали під час проходження курсу:

99%, Мєдвєдкова Наталія (Natalia-M), м. Київ
97%, Купрєєва Яна (yana_kuprieieva), м. Суми
95%, Єгорова Ольга (olha_yehorova), м. Ужгород
95%, Щербак Сергій (sergii_shcherbak), Київська область
94%, Ус Іван Васильович (Ivan_Us), м. Київ
93%, Рогачова Вікторія (victoria_rohachova), м. Київ
93%, Ткачук Анастасія (anastasiya_tkachuk), м. Львів
89%, Василенко Дмитро (vasdmytro), м. Хмельницький
87%, Книженко Валентина (Valentina555), м. Харків
86%, Павлишина Анастасія (Pani_Anastasiia), м. Київ


Висловлюю щиру подяку за допомогу з організаційними питаннями Олександру Папішу (менеджер проектів, EdEra) і за фінансування подарунків Western NIS Enterprise Fund!

Олег Мирошніченко (зліва) та Ілля Філіпов, EdEra (справа)

А хто ще не пройшов курсу, запрошую до навчання на ed-era.com/export!!!

Ось відгуки деяких учасників онлайн-курсу:

Анастасія Ткачук, професійний експортний менеджер, Львів, ПрАТ “Концерт Хлібпром”
“Це точно найкращий україномовний курс, який мені доводилось зустрічати. Я однозначно його б рекомендувала. Як початківцям, так і "бувалим" експортерам. Початківцям - бо він дає дуже точне, правильне розуміння експорту і різних його нюансів. Початківець має платформу, яка дозволить створити експортну стратегію. Це старт, щоб відштовхнутись і розробити покроковий план роботи експортного відділу. А "бувалим" я б його рекомендувала - бо він гарно освіжає памˈять , систематизує гори інформації в голові і Ви зможете почерпнути з нього нові ідеї для розвитку експорту. Зараз його проходить нова людина, яка приєднається до експортного відділу нашої компанії. Також я радила його керівництву, щоб було розуміння, чому в результаті вчорашніх переговорів сьогодні ще не підписаний контракт на поставку:)" 

Олександр Лабунський, компанія BMC Strong Solution
Это лучший образовательный проект , который доступен в Украине.” 

Катерина Онул, експерт з харчової безпеки, Міжнародна фінансова корпораціяя
“Мої знайомі, яким я порадила курс, і, які його пройшли, дуже задоволені якістю !!!!” 

Роман Чайковський, ТОВ “ЕЛСЕКА ГРУП”
Для успішної компанії він є обов'язковим, дозволяє впорядкувати вже наявні особисті знання і вказує напрям "вдосконалення" 

ФОП Сергій Гудков
Чудовий курс! Дякую. Він дав мені багато інформації про те як функціонує міжнародна торгівля.” 

Володимир Чередниченко
Він орієнтований на практику. Важливі речі простими словами.” 

Ханжин Роман, Mykolayiv Investment Agency
“Курс дає покрокову інструкцію для виводу компаній на міжнародні ринки.” 

Ольга Єгорова, викладач університету, Закарпатська область
Вже рекомендувала багатьом студентам та викладачам й надалі рекомендуватиму і зазначала, що курс розширює та поглиблює знання щодо практичної експотрної діяльності.” 

Рогачова Вікторія, ТОВ “Добродія Фудз”
Дуже шкода, що коли я робила свої перші кроки в експортній діяльності, цього курсу ще не було. Розумію, як багато часу я б змогла заощадити і наскільки ефективнішими могли б бути ці кроки. Це дійсно велика перевага, коли вже на старті в тебе є повний алгоритм дій і комплексне розуміння процесу. Якщо знаєш що та як робити - це вже половина справи. А якщо бракує терпіння мотивації, натхнення, чи віри, що великий успіх починається з малих кроків- просто переглянь інтерв’ю з курсу.” 

Олександр Снітко, Івано-Франківськ
"Зараз проходжу Ваш курс лекцій "Експорт. Ринки ЄС". Дуже цікава програма. Багато необхідної інформації. Як початківець в даній справі починаю багато усвідомлювати. Дякую Вам за Вашу працю"

Валентина Смачило, м. Харків
Викладаю "Міжнародний маркетинг" в Націонльному фармцевтичному університеті (м. Харків). Ваш курс дуже цікавий і корисний, він має багато практичних елементів, необхідних для маркетолога (саме їм я викладаю). Щодо впровадження - однозначно, деякі теми курсу я буду підкріплювати посиланням на ваші лекції відповідно до навчальної програми. Рекомендую ваш курс знайомим підприємцям, які розглядають можливість виходу на зовнішній ринок, тому що, на жаль, не володіють елементарною базою і експортну діяльність здійснюють "випадково".

Тестові завдання досить цікаві, базуються на переосмисленні отриманої інформації, а не на простому копіюванні, але деякі моменти дійсно залежать від уважності (тут я і погоріла)))).

В цілому ви робите, я вважаю, корисну справу на високому професійному рівні, я отримала масу здоволення, ознайомлюючись з вашим курсом. З радістю буду отримувати нові знання, опановуючи ваші курси” 


Рясна Олена, Начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької обласної державної адміністрації
Олег, дякуємо Вам за такий цікавий та потрібний курс “Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу".  З великим інтересом та бажанням з ним ознайомились.  Для підприємців нашої області дуже актуальним є питання щодо освоєння нових ринків збуту у т.ч. ринків ЄС.

Внаслідок окупації частини Донецької області незаконними збройними формуваннями та проведення на її території антитерористичної операції відбулося істотне скорочення обсягів зовнішньої торгівлі з країнами світу ... Донецька обласна державна адміністрація зацікавлена та всебічно підтримує ініціативи, спрямовані на розширення та налагодження співробітництва з нарощування експорту. На офіційному сайті облдержадміністрації було розміщено інформацію про зазначений курс (http://dn.gov.ua/onlajn-kurs-po-eksportu-dlya-ukrayinskogo-malogo-ta-serednogo-biznesu/) та  книгу «Інтернаціоналізація бізнесу та вихід на ринки Європейського Союзу» (http://dn.gov.ua/eksport-ta-import/) та розповсюджено на нашій сторінці в Фейсбуці.”