пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.

Рекомендоване читання: Дейл Карнеги «Як здобувати друзів і впливати на людей»

«Як здобувати друзів і впливати на людей» Дейла Карнегі - ця книга набула свого часу шаленої популярності - спочатку у Північній Америці, а згодом і по всьому світу. Уперше опублікована у 1936 році, продажі книги сягнули понад 15 мільйонів примірників по всьому світу, а журнал Time у 2011 році поставив її на 19 сходинку у списку зі 100 найвпливовіших книг.

Автор наводить величезну кількість прикладів з реального життя видатних людей, пересічних бізнесменів і громадян, де вони користуються певними принципами розбудови ділових та людських стосунків для досягнення бажаного результату діяльності. Згідно до Карнеги, автоматичне застосування його принципів не принесе справжнього успіху та задоволення. Але якщо усе робитиметься щиро, то це змінить ваше життя і ваші стосунки з оточуючими вас людьми.

Насправді є багато книг, де автори обіцяють «зміну життя» після прочитання. Так само і ця книга не стала для мене поворотним пунктом. Книги не завжди впливають на нас одразу і напряму. Часто інформація «заходить» у підсвідомість і починає змінювати людину зсередини. То ж гадаю, що "метаморфози" ще попереду :)

А між тим, книга дає багато поживи для розуму. Вона також допоможе вам краще зорієнтуватися у західній бізнес-культурі, на яку Карнеги зрештою справив значний вплив.  

Книгу українською можна замовити за демократичною ціною від KM Books 
Купити мовою оригіналу на Amazon