вівторок, 28 листопада 2017 р.

ФАО та ЄБРР шукають виробників овочів, фруктів та органічної продукції для переговорів із мережами супермаркетів у країнах Азії


 В рамках проекту із просування експорту у секторі овочів і фруктів та органічної продукції ФАО та ЄБРР шукають виробників, які зацікавленні в експортуванні до країн Азії та бажають взяти участь у торгівельній поїздці на прямі переговори щ мережами супермаркетів у країнах Азії. Вартість поїздки покривається на 50%. Детальніше про вимоги до кандидатів читайте у повідомленні від Андрія              Ярмака.

 
 

Друзі, у нас є непогане розуміння ринку, але хочу переконатися, що я нікого не проґавив, і у всіх був шанс. Тому розміщаю інформацію тут.

 
Ми зараз шукаємо компанії для прямих переговорів з мережами супермаркетів в багатих країнах Азії з 20 по 30 січня наступного року (приблизні дати).
 
Ми фінансуємо 50% витрат, тому це не безкоштовна поїздка.
 
Кого ми розглядаємо на конкурсних засадах (відберемо 10 найкращих):
 
1. Виробників продукції преміальної якості в роздрібному упакуванні з наступних категорій: свіжі, заморожені, сушені овочі, фрукти, ягоди, органічні продукти.
2. Тих, хто має об’єм для системного регулярного експорту (для яблука, наприклад, це від 2 тис тон однорідного яблука високої якості в сховищі).
3. Компанії, що працюють вже системно з українськими мережами та вже мають досвід експорту за межі СНД.
4. Вільна англійська у працівників є обов’язковою.
5. Наявність професійного каталогу англійською мовою, та/або презентації.
6. Наявність інформативного сайту з англійською версією – великий плюс.
7. GlobalGAP для експортерів свіжої та HACCP для переробки дуже бажано. Євролисток для органіків – обов’язковий. Халяль – буде великою перевагою для поставок в деякі країни Азії.
 
Прошу поширювати та писати відразу по пунктах в особисті повідомлення.
 
Андрій Ярмак, економіст інвестиційного відділу ФАО.
 
 
Оригінал посту – за посиланням https://www.facebook.com/andriy.yarmak/posts/1840924475935136. 
 
Звернутися з приводу участі можна у приватних повідомленнях https://www.facebook.com/andriy.yarmak  або написавши листа на адресу Andriy.Yarmak@fao.org