пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Безкоштовний онлайн-курс: "Smart exporter: електронні ресурси, регулювання та вимоги для експорту до ЄС"

1 березня 2018 року стартує новітній онлайн-курс Smart exporter: електронні ресурси, регулювання та вимоги для експорту до ЄС.  Цей продукт є результатом роботи студії онлайн-освіти EdEra та експортного тренера і консультанта Олега Мирошніченка за підтримки Western NIS Enterprise Fund. Матеріали курсу апробовані авторитетними українськими експертами за напрямками технічного регулювання, харчової безпечності, інтелектуальної власності, державних закупівель та практиками бізнесу.

Smart exporter - це курс експортної професіоналізації для експертів, аналітиків, експортних менеджерів та спеціалістів, для бізнес-асоціацій та організацій підтримки експортерів.

Курс дає розуміння суті регулювань і стандартів Європейського Союзу, розвиває навички використання сучасних онлайн-інструментів для отримання аналітичної, регуляторної та маркетингової інформації для експорту на ринок ЄС. Студенти зануряться у саме серце регулювань ЄС та пов’язаних з ними інформаційних систем!
Інформація подається у інтенсивному режимі. Навички роботи з електронними базами даних закріплюються практичними тестовими вправами.
Слухачі курсу, чия успішність на кінець навчання становитиме 60% і більше, отримають електронний сертифікат. Реєструйтеся на курс за посиланням www.ed-era.com/export2 
Цей курс є органічним доповненням ранішого курсу Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу. Тоді як перший занурює вас у стратегії, маркетинг, культуру, другий дасть технічне вістря для отримання необхідної аналітичної інформації у процесі ведення експортної діяльності та розвитку міжнародного бізнесу - зокрема з акцентом на ринок ЄС.