четвер, 1 березня 2018 р.

Виконаний консалтинговий проект: розробка стратегічного плану розвитку збройної компанії САФАРІ (на 2018-2020 рр.)

У офісі САФАРІ. Зліва Олег Мирошніченко, 
справа - Олександр Попов, власник збройної компанії Сафарі
З листопада минулого року по лютий 2018-го я працював зі збройною компанією САФАРІ (м. Харків), найбільшим приватним підприємством з виробництва вогнепальної зброї в Україні. У асортименті компанії мисливська, травматична, пневматична зброя, а також револьвери та гвинтівки під патрон Флобера.  
Робота велась за напрямком розробки стратегії розвитку бізнесу. Моєю задачею було провести стратегічний аналіз та розробити узгоджений план розвитку компанії на 2018-2020 роки. Особливий наголос у роботі робився на питаннях виходу на зовнішні ринки.

У магазині "САФАРІ ЗБРОЯ"

У листопаді 2017 року я провів серію глибоких структурованих інтерв’ю з керівниками компанії, проаналізував джерела інформації з метою виявлення резервів підвищення продуктивності та ефективності ведення бізнесу, нарощування продажів САФАРІ в Україні та за кордоном.

В контексті моєї роботи ми провели, у січні 2018 року, стратегічну сесію для менеджменту САФАРІ. Це дало змогу сформувати спільне бачення членів команди щодо майбутнього розвитку компанії, переглянути характеристики корпоративного бренду, зібрати інформацію для аналітичних моделей розробки стратегії
Зрештою, компанія отримала стратегічну дорожню карту розвитку - план дій (кількасот заходів) для підвищення якості бізнесу і активної експансії на закордонні ринки. Фінальний документ - Стратегічний план розвитку збройної компанії САФАРІ на 2018-2020 роки - узгоджено і прийнято до виконання.

Бажаю САФАРІ успішної реалізації задуманого і впевненої міжнародної експансії!