неділю, 20 січня 2019 р.

Productivity hacks: Unroll.me

Цим дописом я започатковую нову тему на блозі - продуктивність. Сучасний бізнес має бути не лише фаховим, динамічним, але і продуктивним. Це стосується як устаткування, що використовується для виробництва, так і культури використання сучасних інструментів, що допомагають робити більше за меншу кількість часу. 

Сьогодні практично кожен користувач інтернету має велику кількість підписок на різні ресурси. Підписки, на жаль, захламляють поштову скриньку і можуть надмірно відволікати від роботи. Знизити подібне захаращення і відволікання вам допоможе сервіс https://unroll.me. Він підключається до вашої поштової скринькі і дозволяє:
  • легко відписуватися від будь яких підписок
  • "пакувати" необхідні розсилки в один акуратний лист,  що приходитиме тоді, коли ви самі вирішите
  • залишати окремі розсилки "незалежними" - тобто такими, що продовжуватимуть надходити до вас окремим листом. 
Сервіс має зручний і добре продуманий функціонал та інтерфейс. Більше того, інструмент повністю безкоштовний. Єдине зауваження - для параноїдальних осіб (до яких належу і я) - у процесі підключення сервісу необхідно дати доступ до поштової скрині - щоб сервіс міг працювати з вашими підписками напряму. А по тому усе йде легко і зрозуміло. 

Для суперзручності програмка Unroll.Me доступна для iOS та Android. Завантажте на телефон і зробіть усе прямо на долоні.

Менша кількість хламу у поштовій скриньці однозначно допоможе вам буде більш продуктивними протягом робочого дня.