суботу, 19 вересня 2015 р.

25 вересня семінар "Електронні ресурси для виходу та роботи на європейських і міжнародних ринках"

Cемінар-практикум для експортерів
Місцеул. Панаса Любченка, 15, Київ
Час25 вересня - 25 вересня, '15
ГалузьІнформаційно-аналітичні послуги
Опис
Шановні колеги, партнери, друзі! 
Ми продовжуємо розпочату 15 липня 2015 року серію безкоштовних освітніх семінарів Олега Мирошніченка для експортерів. Цього разу на вас чекає семінар-практикум “Електронні ресурси для виходу та роботи на європейських і міжнародних ринках”.
Подібний тематичний захід проводиться в Україні вперше.
Ви познайомитеся з широким спектром електронних джерел – переважно для роботи на ринку Європейського Союзу: сайти організацій сприяння торгівлі, агенцій ЄС, баз європейських вимог до продукції та спеціалізованих органів, законодавчих актів, інструментів пошуку партнерів, участі у державних закупівлях, джерел інформації для проведення досліджень ринку тощо.
З метою кращого задоволення потреб учасників заходу, просимо надіслати нам до 20 вересня інформацію (профіль) про вашу компанію, торгову марку і товари (заплановані) для експорту, а також існуючі інформаційні потреби стосовно експорту до країн Європейського Союзу. Отримана від вас інформація братиметься до уваги для наочної демонстрації роботи з електронними ресурсами під час семінару.
Оволодіння представленим інструментарієм додасть вам впевненості та дозволить бути на одному інформаційному рівні зі своїми закордонними конкурентами, ефективно проводити дослідження ринку та бізнес-середовища і отримувати необхідну інформацію з першоджерел. Для участі у семінарі корисно мати з собою ноутбук або планшет для самостійного випробовування електронних ресурсів.
Відвідування цього заходу стане також доброю нагодою для аналітиків та консультантів поповнити свої знання щодо джерел інформації для кращого обслуговування потреб клієнтів у ході ведення ними експортної діяльності.
Час проведення: 10.00 – 13.30, реєстрація – 9.30.
Важливою передумовою для успішної участі у заході є принаймні базове розуміння англійської мови, оскільки переважна більшість представлених електронних ресурсів є англомовною.
Бажано: прийти на захід зі своїм ноут-буком / планшетом для підкріплення теорії практикою.
Для участі у семінарі-практикумі, будь-ласка, заповніть анкету, що додається, та надішліть її на електронну адресу v.danilets@dzi.gov.ua