пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

Експортний семінар в Одесі 11 грудня "Експорт до ЄС: процес, філософія, можливості"


До уваги МСП агропромислового комплексу!
11 грудня в Одесі відбудеться інформаційна кампанія для підприємців агропромислового комплексу, в рамках якої буде проведено семінар «Експорт до ЄС: процес, філософія, можливості» та презентовано інструменти, створені з метою сприяння діяльності сільгоспвиробників, в рамках проекту «Розвиток агропромислового сектору шляхом створення прикордонної сільськогосподарської мережі» (MIS-ETC 1687).
Проект фінансується Європейським Союзом в рамках Спільної операційної програми «Румунія-Україна-Республіка Молдова 2007-2013».
Під час заходу ви дізнаєтесь про передумови успішного експорту до ЄС, можливості пошуку бізнес-контактів, організацію ефективної експортної діяльності, стратегії виходу на міжнародні ринки та інші питання, пов’язані з початком та розвитком експортної діяльності.
Також будуть обговорюватись створені в рамках Проекту інструменти, метою яких є формування транскордонної сільськогосподарської мережі, яка об’єднає та надасть можливість для співробітництва сільгоспвиробникам України, Румунії та Республіки Молдова. До таких інструментів належать: будівництво Агропромислового логістичного парку, створення в межах реконструйованого сільськогосподарського ринку в м. Ботошань (Румунія) презентаційного куточку «Зроблено в прикордонній зоні» та запуск транскордонної онлайн площадки.
Місце проведення: малий конференц-зал БЦ «Сонячний», вул. Сонячна, 5 (район 5 ст. Великого Фонтану).
Дата та час: 11 грудня 2015 року, 09.30 – 15.30.
Дедлайн для реєстрації – 10 грудня, 14.00.
Експерт семінару: Олег Мірошніченко, випускник магістеріуму “Києво-Могилянської Академії”, Європейського Коледжу (м. Парма, Італія). Спеціаліст з питань торгівлі Представництва ЄС в Україні (2010-2013). Відібраний тренер по експорту Американської агенції з міжнародного розвитку (USAID), автор двох популярних книг для українських експортерів. Професійний блог тренера: http://export-ua.blogspot.com/
Програма заходуhttps://goo.gl/6vpkjt
Тематика семінаруhttps://goo.gl/75oMvC
Реєстрація: http://orard.od.ua/news/137/

За додатковою інформацією будь ласка звертайтесь до менеджера проекту Сергія Калабіна та асистента проекту Ольги Заяць, тел. (048) 740 57 43, 737 65 78, email: ozayats@orard.od.ua