понеділок, 7 грудня 2015 р.

Про важливість лідерських здібностей та навичок публічного мовлення (на прикладі Стіва Джобса, ролик, англ.)

Лідер - той хто знає, думає, переконує, веде, підтримує, розпитує, дбає. Лідер-візіонер - це той, чия внутрішня енергія живить увесь колектив відчайдухів, що наважилися кинути виклик сталому порядку речей, змінити суспільство, культуру, середовище. Лідер-візіонер практично "програмує" людей, що з ним працюють - задля досягнення результату, задля повної віддачі, задля перемоги. 

Якщо ви маєте амбіції і прагнете бути лідером-візіонером, вам не обійтися без розвинених навичок публічного мовлення. В першу чергу це стосується спілкування з власною командою людей. Вам не обійтися без тотального заглиблення свідомості у ті процеси, що відбуваються в головах споживачів, конкурентів, у ті тенденції, що змінюють ринок і навколоринкове середовище. 

Подивіться на цей унікальний запис презентації ринку та бізнес-середовища 35-річним Стівом Джобсом - для своїх власних співробітників (тоді - у далекому 1991 році - він очолював компанію NeXT). Відчуйте внутрішній стан цієї геніальної людини, ступінь його турботи про споживачів. Надихніться. Нам надзвичайно важливо мати подібних людей в Україні!