середу, 25 листопада 2015 р.

Семінар у Луцьку “Інституційна підтримка та електронні ресурси для експортерів” 8 грудня

 зареєструватися

Грудень 8 10:00 - 14:00

| Безкоштовно

Event Navigatio


Україна-ЄС

Олег Мірошніченко

Випускник магістеріуму “Києво-Могилянської Академії”, Європейського Коледжу (м. Парма, Італія). Спеціаліст з питань торгівлі Представництва ЄС в Україні (2010-2013). Відібраний тренер по експорту Американської агенції з міжнародного розвитку (USAID), автор двох популярних книг для українських експортерів. Провів успішні тренінги по експорту в Києві, Полтаві, Кременчузі, Умані, Кіровограді, Дніпродзержинську, Херсоні, Тернополі, Вінниці, Чернігові, Львові, Одесі, Шостці, Сумах, Рівному, Івано-Франківську, Харкові, Черкасах. Професійний блог тренера: www.export-ua.blogspot.com
Семінар “Інституційна підтримка експортерів, стандарти та вимоги, електронні ресурси для експорту на європейські та міжнародні ринки”
Українські підприємці активно шукають можливостей виходу на європейські та міжнародні ринки для зниження наслідків падіння обсягів торгівлі з Росією і компенсації падіння внутрішнього попиту. Такі можливості є і вони будуть збільшуватися. Зокрема, з 1 січня 2016 року запрацює зона вільної торгівлі між Україною та ЄС. Тим не менше, скористатися новими можливостями зможуть у першу чергу ті, хто має необхідні знання.
Під час цього заходу ви дізнаєтеся про існуючі можливості отримання експортної підтримки від українських та іноземних інституцій в Україні, про велику кількість відкритих електронних джерел, що допомагають з’ясувати вимоги до продукції (обов’язкові та добровільні стандарти), знайти потенційного закордонного партнера, взяти участь у державних закупівлях в ЄС, захистити права інтелектуальної власності на теренах єдиного ринку ЄС та багато-багато іншого.
Цей захід проводиться за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні з метою допомоги українським підприємствам у адаптації та інтернаціоналізації власного бізнесу. Ви отримаєте унікальну можливість послухати одного з найкращих на сьогодні викладачів з даної тематики в Україні.