понеділок, 9 листопада 2015 р.

Експортний семінар “Готовність до експорту: маркетинг продукції на європейських та міжнародних ринках – дослідження, оцінка конкурентної пропозиції, планування діяльності, складання експортного плану” (18 листопада 2015)

18 листопада 2015 року, у середу, Олег Мирошніченко та ДП «Держзовнішінформ» чекатимуть на вас на практичний семінар Готовність до експорту:  маркетинг продукції на європейських та міжнародних ринках – дослідження, оцінка конкурентної пропозиції, планування діяльності, складання  експортного плану.
Це заключний семінар з серії практичних освітніх заходів, що проводяться ДП «Держзовнішінформ» для підприємств малого та середнього бізнесу, які планують розпочинати експортну діяльність. Доповідач - експерт ДП “Держзовнішінформ”, автор “Базового посібника з інтернаціоналізації бізнесу та виходу на ринки Європейського Союзу” Олег Мирошніченко. Пан Мирошніченко працював у торговій секції Представництва Європейського Союзу в Україні і має великий досвід проведення навчальних заходів для представників малих та середніх підприємств у різних регіонах України. 
Рішення власника бізнесу про виведення товару чи послуги на зовнішні ринки носить стратегічний характер і його визрівання зазвичай потребує часу. Власник має оцінити та проаналізувати велику кількість статичних і динамічних факторів, обдумати та обговорити свої ідеї з колегами та фахівцями. Об’єктивний підхід до такого аналізу вимагає надання чітких відповідей на питання, який ринок/ринки і який саме продукт обрати для експорту, які зміни необхідно внести в продукт та технології? Якою має бути стратегія й тактика виходу на конкретний закордонний ринок?
В умовах низької ліквідності та ресурсних обмежень підприємства змушені шукати шляхів зниження витрат, в т.ч. і тих, що пов’язані з експортною експансією. Активний маркетинг в Інтернеті може слугувати ефективним інструментом донесення інформації про свою компанію, репутацію та продукт до клієнтів та кінцевих споживачів.
Практичний семінар “Готовність до експорту:  маркетинг продукції на європейських та міжнародних ринках – дослідження, оцінка конкурентної пропозиції, планування діяльності, складання  експортного плану” допоможе вам системно підійти до відповідей на ці питання.
Дата заходу18 листопада 2015 року, середа
Час проведення: 10.00 – 14.00, реєстрація – 9.30.
Місце проведення: офіс ДП «Держзовнішінформ», вул.Панаса Любченка, 15, м.Київ
Робоча мова семінару-практикуму: українська.
Програма заходу за посиланням: http://bit.ly/1WPiC08
Для участі у семінарі-практикумі, будь-ласка, заповніть анкету за посиланням http://bit.ly/1GVf7ne та надішліть її на електронну адресуv.danilets@dzi.gov.ua