понеділок, 4 квітня 2016 р.

Subcon - ключова міжнародна виставка у Великобританії у сфері субпідряду, м. Бірмінгем (реклама)

Інформація нижче носить рекламно-інформаційний характер. Я засвідчую, що особисто знайомий з компанією, якої стосується ця інформація (VimesVC) і рекомендую її до співпраці, як сумлінну і доброчесну.

Українські виробники другий рік поспіль приймають участь в роботі найбльшої виставки промислового субконтрактингу Великобританії - Subcon 2016.

В цьому році компанія VimesVC спільно із українськими виробниками знову братиме участь в наймасштабнішій виставці промислового субконтрактингу Великобританії Subcon2016 7-9 червня 2016 р.

Досвід участі у Subcon у 2015 році підтвердив, що виставки - це дійсно один із найпотужніших інструментів виходу на новий ринок та чудовий привід зустрітись із потенційним замовником тет-а-тет, розповісти про себе, зацікавити та налагодити довгострокові стосунки.

Що таке Subcon? Це масштабна та популярна подія в сфері промислового субконтрактингу Великобританії, яка щороку залучає близько 300 компаній з різних куточків світу та тисячі відвідувачів. Серед широкого спектру галузей, які представляють компанії-участники, автобудівельна, авіаційно-космічна, обробна (метал, пластик, дерево), нафтогазова, оборонна, енергетична та багато інших.

В цьому році VimesVC також представлятиме стенд “Україна”, місце на якому вже зайняла українська компанія-виробник кабельної продукції та точного приладобудування. VimesVC має ще декілька вільних місць, заявки на які приймаються до 09 квітня 2016 року.

Варто підкреслити, що в минулому році український стенд користувався великою популярністю серед європейських відвідувачів і це недивно. Адже Україні є що запропонувати замовникові: вигідне географічне розташування, співвідношення ціна/якість, готовність працювати.
Інтерес з боку замовників та плідна робота VimesVC у післявиставковий період мали наслідком кілька активних замовлень із Великобританії для української компанії у секторі металообробки.

Звичайно, виставка - це значні ресурси та дуже багато зусиль. Але результат того вартий!

VimesVC запрошує до участі всіх зацікавлених українських виробників та пропонує допомогу із організацією всіх процесів до/під час/після заходу, щоб зробити участь у виставці найбільш ефективною та плідною, використовуючи власні знання та набутий досвід.

Реєстрація заявок триватиме до 09 квітня 2016року.
Контактна інформація для подачи заявки на участь:
Тел: +380509571773