понеділок, 5 червня 2017 р.

Інтерактивна лекція “Розвиток міжнародного бізнесу на прикладі компанії “РІТО” (7 червня 2017 р.)

Хто? Зустріч з Тетяною Абрамовою, харизматичною власницею і директоркою Дому моди “РІТО”. Компанія “РІТО” динамічно розвивається як на українському ринку, так і на ринках країн ЄС, Канади тощо. Тетяна Абрамова є унікальною для українського бізнес-середовища особистістю з потужною позитивною енергетикою. Ви познайомитеся з людиною, що замість шукати допомоги у навколишньому середовищі, впевнено будує власний бізнес, створює красу, гідно представляє Україну за кордоном і з оптимізмом дивиться у майбутнє.
Коли? 7 червня о 16.00.
Де? Студентський простір “BELKA” в бібліотеці КПІ ім. І. Сікорського (проспект Перемоги, 37, 3-й поверх).
Організатори: Кафедра міжнародної економіки (КПІ) і Олег Мирошніченко
Модератори: Олег Мирошніченко та Богдан Серебренніков
Який зміст? Тетяна Абрамова розповість про свій бізнес, досвід виходу на європейські ринки, виклики сьогоднішнього бізнес-середовища, а також про те, яких студентів-випускників шукають українські компанії для подальшого розвитку і, зокрема, міжнародної експансії та виходу на зовнішні ринки зі своїми товарами. Ви дізнаєтеся, що необхідно сьогоднішньому випускнику аби стати цікавим потенційним співробітником для динамічних українських компаній.
Як провести час зустрічі максимально ефективно? Ознайомтеся з сайтом компанії та додатковою інформацією про неї. Подумайте, які цікаві питання ви могли б поставити пані Тетяні? На автора найцікавішого питання очікуватиме приз!
Он-лайн реєстрація на участь у заході: goo.gl/jaLiRT.
Абрамова