неділю, 11 березня 2018 р.

Києво-Могилянська бізнес школа проведе 14 березня в Ужгороді захід присвячений експортним стратегіям

Дякую Києво-Могилянській бізнес школі за запрошення до участі у заході в якості співдоповідача разом з Ольгою Мельник, співвласницею компанії "Дінатекс Альфа" з м. Черкаси (ТМ "Екі Некі", виробництво цільнозернових міні-хлібців). Будемо говорити про експортні стратегії, зокрема для підприємств агро- та харчового бізнесу.
Також щиро радий взяти участь у заході разом з Наталією Гордійчук, керівником програми AGRІ FOOD MBA.

Захід КМБШ:
ЕКСПОРТНІ СТРАТЕГІЇ (УЖГОРОД)
KMBS IDEA DAYS
Саме за експортні ринки сьогодні змагаються великі національні виробники. Це стосується виробників як сировини так і продуктів. Паралельно малий та середній бізнес намагається пробитися власними силами з крафтовими чи нішовими продуктами на глобальний ринок. І якщо перші мають можливість залучити експортні агенції та експертів з просування на міжнародних ринках, то другі дуже часто обмежені в можливостях і доступі до міжнародних мереж та експертизи по роботі на нових ринках.

Управлінська дискусія, завданням якої буде сформувати стратегічне бачення виходу на нові ринки для МСБ. Успішний кейс виходу на зовнішні ринки від переможців воркшопу Ukrainian Food Valley

Викладач: НАТАЛІЯ ГОРДІЙЧУК, КЕРІВНИК ПРОГРАМИ AGRІ FOOD MBA
Досвід роботи в агропродовольчому бізнесі з 2000 року. Працювала в іноземних та українських компаніях на посадах від керівника проектів до директора з маркетингу й розвитку бізнесу. З 2012 року має власні компанії, які займаються виробництвом, маркетингом, продажем та популяризацією мікробних та біологічних препаратів для вирощування с/г культур. Випускниця Києво-Могилянської Бізнес-школи (Еxecutive МВА). Автор багатьох статей з аналітики ринку біопрепаратів та новітніх мікробних технологій у вирощуванні бобових. Автор ідеї Ukrainian Food Valley.

Коли:                                14 БЕРЕЗНЯ 2018 з 19:00 до 21:00
Цільова аудиторія:         УПРАВЛІНЦІ АГРАРНОЇ СФЕРИ
Вартість:                          400 ГРН
Місце проведення:         УЖГОРОД, ПЛОЩА АНДРЕЯ БАЧИНСЬКОГО, 1. ЄПИСКОПСЬКА РЕЗИДЕНЦІЯ

КОНТАКТНА ОСОБА
Олеся Смирнова
менеджер Агенції регіонального розвитку Закарпатської області
тел.: + 38 (099) 279 27 79
email: mz@kmbs.ua

Джерело інформації: https://kmbs.ua/event/eksportni-strategiyi-uzhgorod