четвер, 8 березня 2018 р.

Послуги з сертифікації постачальників (Німеччина)

Вихід на закордонний ринок нерозривно пов'язаний з вашою здатністю засвідчити свою високу якість, як постачальника. Якщо говорити про розвинені і конкурентні ринки, то це стає ледь не першочерговим фактором для переконання потенційного партнера щодо співпраці з вами. 
Саме тому я хотів би представити вам німецьку компанію - GSI | SLV Group, що спеціалізується на сертифікації постачальників у галузі зварювання, антикорозійного захисту, логістики і пакування, а також інжинірингу. Компанія сертифікує постачальників за класами. Клас залежить від спроможностей, які засвідчує постачальник і рівня його надійності.

Надійність постачальника оцінюється за десятьма напрямками:

1. Здоров'я та безпечність / Health and safety
2. Смуги та під'їзні шляхи / Lanes and driveways
3. Площі / Areas
4. Рух матеріалів / Flow of material
5. Транспортування / Transportation
6. Умови транспортування та зберігання / Transport and storage conditions
7. Виробниче устаткування та інструменти / Production machines and tools
8. Якість і персонал / Quality and staff
9. Управління замовленнями / Order management
10. Документація / Documentation 

Якими аргументами користується GSI | SLV Group для переконання своїх клієнтів у необхідності їхньої сертифікації? Усе просто: надійний постачальник є бажаним на розвинених ринках. Для покупців (ваших закордонних партнерів) рівень надійності постачальника дуже легко конвертується у очікувані витрати або економію покупця. 

Ми можемо уявити українського виробника, що пропонує якісний товар за привабливою ціною. Виробник (постачальник) укладає договір на постачання німецькому покупцю. І от саме на стадії виконання замовлення починаються "сюрпризи" - у дотриманні специфікацій, у вчасності постачання і навіть у банальній здатності українського постачальника до адекватних комунікацій. Сертифікація дає можливість усунути такі ризики, слугуючи гарантією покупцю.

Пан Андре Бест (André Best) виконавчий директор іншої німецької компанії, Best Supplier Management GmbH, говорить: "Важливою є не ціна [постачальника] під час підписання контракту. Важливою є ціна ПІСЛЯ того, як сталева структура [товар за договором] була встановлена ... Чим дешевшим є постачальник, тим більше задач і пов'язаних з цим витрат покладатиметься на вас".

Існування таких бізнесів, як GSI | SLV Group та BSM унаочнює, наскільки важливою є якість вашого бізнесу для успішного експорту і яким чином нас оцінюють серйозні закордонні покупці.

Будьте надійним і якісним постачальником!

Презентація GSI | SLV Group нижче