вівторок, 6 березня 2018 р.

Участь у програмі «Методологія розробки «живої» експортної стратегії» (КМБШ)

Зліва направо: Людмила Омельченко,
Ольга Мельник, Олег Мирошніченко
Ніколи не відмовляйся від гри і змагань. Під таким гаслом пройшла моя участь у програмі Києво-Могилянської бізнес-школи «Методологія розробки «живої» експортної стратегії». Перший етап програми відбувся ще 24 січня. Учасники дізналися про аспекти розробки експортних стратегій у агросекторі, послухали практиків. Я зрештою зіграв «на два фронти» - виступив як доповідач - стосовно того, як «видобувати» важливу експортну інформацію з нетрів світової павутини, а також долучився до командної роботи з Людмилою Омельченко та Поліною Нелень. Від самого початку мене бентежило те, що у нашій команді немає «живого потенційного експортера». З огляду на це, я задіяв свою мережу контактів, що зацікавлені у експорті. Вибір пав на черкаську компанію "Екі Некі", що виробляє цільнозернові міні-хлібці під керівництвом Ольги Мельник. Учора ми презентували наші експортні стратегічні напрацювання і не залишили журі вибору) 
Команда переможців залишила зал, ставши членами «AgriFood збірної». Що це означає - покаже майбутнє. А поки що хочу висловити вдячність Ользі Мельник, Людмилі Омельченко та Поліні Нелень за переможну командну роботу. 

Слово подяки Наталії Гордійчук, керівнику АгроMBA у КМБШ, керівнику чудового проекту Ukrainian Food Valley, людині масштабного мислення та відданості справі вирощування глобальних українських агробізнесів. Спасибі Вам за захід і давайте рухатися уперед і вгору, користуючись професійними синергіями і змінюючи Україну!